Mitä hyötyjä liittyy henkilökohtaisen lainan hakemiseen netistä?

Teknologiapainotteisella 2000-luvulla useimmat asiat on hoidettavissa netissä. Henkilökohtaisen lainan hakeminen ei ole mikään poikkeus tähän sääntöön. Vaikka voit edelleen halutessasi marssia suoraan pankkiin saadaksesi haluamasi suuruisen lainan, useimmat henkilöt suosivat netin lainasivustoja. Lainan hakeminen netissä on nopeaa ja luonteeltaan huomattavasti yksityisempää.

Netin lainantarjoajat ovat haastaneet perinteisten pankkien tarjoamat lainat viime vuosien aikana. Yhä useampi hakee lainaa netistä, eikä tämä tule lainkaan yllätyksenä, sillä ne tarjoavat useita varsin painavia hyötyjä lainanhakijoille. Tässä on listattuna niistä muutamia.

Se on luottamuksellista ja yksityistä

Hakiessasi henkilökohtaista lainaa netistä, säästyt pitkältä jonottamiselta pankissa. Monille raha-asiat ovat erittäin henkilökohtainen asia, joka halutaan pitää yksityisenä. Useimmat eivät puhu mielellään raha-asioista muiden kanssa, ja lainantarjoajan kanssa keskusteleminen voi tuntua jopa kiusallisen ikävältä. Unohda siis nämä murheet ja häpeän tunteet hakemalla lainaa yksityisesti puhelimen tai tietokoneen näytön takaa.

Se on nopeaa

Säästät paljon aikaa ja vaivaa hakemalla lainaa netistä sen sijaan, että astelisit asioimaan paikan päälle pankkiin. Lainapäätös annetaan nopeasti ja rahat siirretään valitsemallesi tilille muutamassa minuutissa. Näin saat tarvitsemasi rahat käyttöön juuri silloin, kun tarvitset niitä.

Se on kätevää

Useimmat suosivat asian kuin asian hoitamista netissä juuri siitä syystä, että se on äärimmäisen kätevää. Sama pätee myös henkilökohtaisiin lainoihin. Kuntaliitosten myötä pienemmillä paikkakunnilla asuvat joutuvat toisinaan matkustamaan naapurikuntiin hoitamaan pankkiasioita. Mikäli tarve lisävaroille on akuutti, tämä voi tuottaa vaikeuksia. Lisäksi kaikilla ei ole käytössä omaa autoa, mikä asettaa myös omat haasteensa, erityisesti jos julkiset kulkuyhteydet eivät vie perille asti. Asioidessasi netin lainasivustoilla voit hakea lainaa kätevästi kotoa tai missä ikinä satutkaan olemaan!

Korot ovat pienempiä

Netin lainasivustot tarjoavat yleensä lainoja pienemmillä koroilla perinteisiin lainantarjoajiin verrattuna. Tämä riippuu tosin luonnollisesti monista eri tekijöistä, kuten esimerkiksi henkilökohtaisesta luottoarviostasi. Joka tapauksessa matalat korot ovat yksi merkittävimmistä syistä sille, miksi monet päätyvät hakemaan henkilökohtaista lainaa netistä. Henkilökohtaisten lainojen viitekorot voivat toki olla myös niinkin korkeita kuin 34%, mutta keskimäärin netistä haettaville lainoille on tarjolla huomattavasti matalampia korkoja perinteisiin lainoihin verrattuna.

Kukaan ei halua joutua hakemaan henkilökohtaista lainaa, mikä on täysin ymmärrettävää. Mutta elämän heittäessä tiellemme ikäviä yllätyksiä, jolloin rahan tarve on suurempi kuin mitä meillä todellisuudessa on, nämä lainat voivat pelastaa monilta unettomilta öiltä. Lisäksi säästyt lainapäätöksen odottelulta, kun haet lainaa netissä. Täytä vain henkilötietosi, odota hyväksyttyä lainapäätöstä ja näet rahat tililläsi muutaman minuutin tai tunnin sisällä!